Кривична пријава за тројцата кои ја ограбија бензинската на “Макпетрол” на патот Прилеп-Градско

Во ноември 2013 година, на регионалниот пат Градско-Прилеп на бензинската пумпа „Макпетрол“ пријавените маскирани со закана со нож и безбол палка извршиле разбојништво над вработен во бензиската одземајќи парични средства, 11 кутии цигари, оштетувајќи ја бензинската пумпа за износ од 50.100 денари. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.