Кристин Лагард: Светската криза се продлабочува

“На повидок е уште потешка тенденција на развој на економијата, анализите покажуваат дека економскиот раст е многу бавен т.е. имаме застој“, АФП ја пренесува изјавата на Лагард која беше дадена на Бруклин институтот во Вашингтон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.