Криминалецот е фатен, тоа е Никола Груевски

Претседателот на СДСМ Зоран Заев на синоќашниот митинг во Капиштец рече дека народот ќе види кое зло управува со Република Македонија 8 години.
– Ќе ги извадиме и ќе ги покажеме сите криминали на оваа ненародна власт. Два дена го повикувам Никола Груевски да признае кој протвораше луѓе на царини, на патарини, кој затвора дуќани, новинари, кој сее страв во државата. Тој ја предводи криминалната банда која владее во Република Македонија. Го повикувам Груевски да признае дека избегнал да плати данок на добивка, дека земал кеш од 1,5 милиони евра, утре ќе види и ќе чуе. Криминалецот е фатен, тоа е Никола Груевски – рече Заев.

Извор Плусинфо

Leave a Reply

Your email address will not be published.