Младинскиот центар “Креактив” од Кавадарци ќе го одбележи 5-ти октомври, Националниот ден на чистењето

Акцијата е планирана да се спроведе на улиците на општина Кавадарци, како и парковите и излетничките места. Младинскиот центар ги повикува своите сограѓани да излезат и да бидат дел од оваа акција.

Збирното место е таканареченото “Полицајско паркче” во сабота, 5-ти октомври од 12 часот на пладне.За поубава и почиста животна средина! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.