Кражба вредна 1,29 милиони долари за само 3 минути времетраење

“Веруваме дека луѓето кои ја спроведија оваа кражба се професионалци, бидејќи времетраењето на целата кражба е само три минути.
Во овој голем град годишно се регистрирани 76 000 пријавени кражби.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.