(ФОТО) Конечно!!! Изграден подземен коридор во Кавадарци!

Кавадарци со нов подземен коридор, проект на најсовремената технологија

Од вчера, први април 2017 година, општина Кавадарци официјално го заврши долго најавуваниот и очекуван грандиозен проект. Подземниот коридор кој неколку години по ред го ветува кавадаречкиот градоначалник и официјално е пуштен во употреба.

На ова спектакуларна манифестација присуствуваа најеминентни политички структури во земјава од кои посебна чест и задоволство на кавадарчани им направи Сеат Кочан кој за свеченото отварање на кавадаречкиот коридор, човекот го прекина своето службено патување.

Коридорот беше изложен на градскиот плоштад во Кавадарци.

Подземен Коридор во Кавадарци