Концерт “Дуо Виолончела” во Неготино

Главни актери ќе бидат Александар Котевски и Божидар Пејиќ.

Настанот започнува од 19:30 часот а е под покровителство на министерството за култура на Република Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.