Ќе постигнам и повеќе од 20 погодока

“Секогаш кога самиот ќе се мотивирам и кога ќе поставам за цел да постигнам 20 погодоци, секогаш до сега ја постигнував мојата цел“, изјави Солгадо за англиските медиуми.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.