Кавадарци, слушнете како ДПМНЕ и ДУИ ви ја ебаваат и продаваат државата!

 

Овојпат, “раскрвавени” се рацете на видни македонски функционери кои преку лажниот патриотизам кој му го сервираат на македонскиот граѓанин го испокрадоа македонскиот државен буџет, им расплакаа мајката на македонските деца и ги приватизираа сите можни јавни државни институции како би можело нивните криминали да течат глатко и слатко.

Расколот во нивната лажна партија е одамна започнат. Се бројат деновите на овој лажен режим. Најпрвин, нивните, одвнатре ќе ги распарчат а потоа сите граѓани заедно и ќе им пресудат. Повеќе од “сексот” кон граѓаните од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.