Кавадарчанец загина на работното место

Тој бил вработен во шумското стопанство „Бор-Кавадарци“ и работел на поставување на метална конструкција која му паднала врз глава. Од тешките повреди тој веднаш починал.

Местото на несреќата, известуваат од полицијата, е затворено и е започната истрага.

Leave a Reply

Your email address will not be published.