Како да го натерате вашето дете да престане да плаче

Па така, кога и да се расплаче неговата ќеркичка тој ѝ поставува прашање на кое таа го знае одговорот, за да се дефокусира од плачењето. Погледнете како тоа изгледа во пракса и колку е ефикасно.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.