Јошо Грегуриќ денес е осуден затоа што ја уби ќерка му

Во септември минатата година, 23 годишната Маријана во текот на ноќта во нивниот семеен стан на улицата Кнез Бранимир во Србија, е убиена од страна на нејзиниот татко Јосип. И дал таблети и и ги пресекол вените на рацете, по кој чин и самиот сакал да се самоубие.
Со нив во станот живеела и нејзината мајка Марија и нејзиниот брат Стјепан. Некој од нив двајцата ги видел двете тела и викнал брза помош.
Маријана била тешко болна и неподвижна, што многу тешко му паѓало на нејзиниот татко.23 годишната Маријана пред четири години е разболена. Се аразболела по жалењето дека има страотни главоболки, по што е пратена на лекување во Загреб. Откриено е дека има тумор. Но после операцијата девојчето останува неподвижно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.