Јанкулоска: “Албанците мора да се фатат за врат”

Министерката Гордана Јанкулоска во разговор со премиерот Никола Груевски објаснува колку гласови треба да се поништат во Куманово, исто како што биле поништени во Струмица.

– Ако договориме со ДУИ, можеме да ги земеме. Мора да се фатат за врат албанците – тврди во аудио снимката Јанкулоска.

Премиерот Груевски исто така дециден околу изборниот процес и тоа во општина Центар давајќи му налог на Миле Јанакиески дека мора да има втор круг, плашејќи се да не изгубат убедливо во првиот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.