Извинување од МОЈОТ ГРАД до ЈЗУ Здравствен Дом Кавадарци

Веб порталот Мојот Град упатува извинување до лицата Никола Трендафилов и Антон Паракеов за текст објавен на порталот а притоа беа споменати нивните имиња.

Веб порталот Мојот Град објави вест во која текстот се повикува на изјава на фејсбук профилот на советник од советот на општина Кавадарци каде одредени лица од јавниот сектор беа обвинети и споменати. Советникот ја повлече својата изјава од својот профил. Се извинуваме до споменатите, на директорот и докторот кои беа споменати во текстот, и целата институција ЈЗУ Здравствен Дом Кавадарци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.