Излегува првата книга на Новак Ѓоковиќ

Издавачката куќа Лагуна ексклузивно ќе ја објави книгата на Новак Ѓоковиќ “Со сервис до победа” (Serve To Win) во која ќе го има 14 – дневниот безглутенски план на оборци за физичко и менталн здравје, која во светот изелгува во средината на август.

Во својата книга Ѓоковиќ раскажува како го преживеал бомбардирањето на Белград и како го поминал патот од детството во војна до најдобриот тенисер на светот. 

Во книгата Ѓоковиќ на читателите им псотавува предизвик да го пробаат неговиот начин на исхрана само 14 дена. Не морате да бидете професионален спортист за да започнете да живеете и да се чувствувате подобро, а од целта ве делат само две недели.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.