(ВИДЕО) Избегната тепачка меѓу пратенците Реџаил Исмаили и Благоја Стојановски

Образложението на претседателот беше дека излагањето на министерот е дообјаснување и затоа нема право на реплика.
Пратениците од опозицијата не се согласија со недобивањето на реплика или процедурално и неколку од нив во знак на револт отидоа до претседателот на комисијата Реџаил Исмаили. По ова Исмаили ја прекина за кратко седницата… На крајот сепак се смири ситуацијата и комисијата продолжи со работа.

Извор БРИФ

Leave a Reply

Your email address will not be published.