Иранскиот министер во болница поради лажен цитат во весник

Зариф на својот ФБ профил наведил дека ги откажува сите свои планови и обврски и од синоќа дека се наоѓа во болница.
Тој истакнува дека станал многу вознемирен во моментот кога го видел лажниот негов цитат во весниците.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.