ВИДЕО: Ексклузивно интервју со Тито Петковски

 Опфатени беа навистина клучни прашања меѓу кои и предстојните претседателски избори, потоа до каде ќе оди помрачувањето на критичката медиумска сцена во Македонија како и многу други.Повеќе од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.