ВИДЕО: Ексклузивно интервју со проф.Стево Пендаровски

Опфатени беа навистина клучни прашања меѓу кои и процесот на интеграција на Македонија во ЕУ, потоа каде се наоѓаме или заостануваме на полето на политичка култура во општеството како и многу други.Повеќе од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.