Интересни реклами од минатото кои ја предвиделе иднината

 

На интернет може да пребарате многу видеа што нудат перспективи за иднината, но ние ги издвоивме оние кои го заслужуваат вашето внимание и кои на неверојатно прецизен начин ја предвидуваат иднината.

 1. Како би изгледала иднината според “AT&T” во 1993 година

 

2. Волтер Кронкит “Living room of 2001” снимено 1967

 

3. Apple Futureschok во 1987 година

 

4. Девојче предвидело дека интернетот ќе биде наш телевизор, работно место и онлајн продавница (1995 година)

 

5. Артур Кларк го предвидел интернетот во 1974 година

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.