Интер се продава на индонезиски тајкун

На Интер му е потребен ремонт, што значи јас сум многу стар и времето ме згази за да го водам клубот во нагорна линија. Но исто така не сакам да ги заборавам навивачите, најмногу за нив сакам да го продадам клубот, за да имаат силен клуб со кој ќе се гордеат во иднина.
Во преговори сме со Индонезискиот тајкун.
А тој индонезиски тајкун е 43 годишниот Ерик Тохир.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.