Инцидент меѓу Груевски и Шеќеринска на состанокот за 24-ти декември!

Тој не сакал да чуе да прифати дека власта го прекршила уставот и изнервиран одеднаш почнал да и се дере и да и се заканува на Шеќеринска. Нашите извори велат дека Груевски пред сите и рекол:

– А знаеш ли дали татко ти не е кодош?– на што Шеќеринска му вратила со ист тон:

– Да знам дека татко ми не бил кодош но знам и дека твојот вујко Мијалков бил.

Потоа уследило жестоко вреѓање и препирање а присутните останале запрепастени од нивото на премиерот. Велат, неговото однесување било разочарувачки уличарско…

Извор Мактел

Leave a Reply

Your email address will not be published.