Идната сезона зависи од Суарез

Исто така Џерард додаде дека заминувањето на Суарес во екипата на Арсенал би била крајно безвезален потег на Суарес.
Но и натаму Суарес останува мета на Арсенал. Челниците на арсенал за Суарес се спремни да дадат сума од 40 милиони фунти.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.