Хулк во Челзи

Не е тајна дека Хулк сака да го напушти Зенит, но и челниците на Зенит не се задоволни од него со оглед на тоа дека го платиле 50 милиони фунти, па сега бараат начин како да ги намалат трошоците.
Исто така челниците на Зенит објавуваат дека Хулк имал и неколку инциденти со соиграчите во клубот.
Но, да потсетиме дека и минатата година Хулк беше мета на Челзи, но челниците на Порто за хулк бараа обештетување околу 40 милиони фунти, сума за која скаутите на Челзи не беа спремни да ја испорачаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.