Ховит: Кежаровски е дел од селективната правда во земјава

– Одблиску ги следиме состојбите со медиумите и дијалогот со владата. Сакам да слушнам што имате да ми кажете за да можам во Брисел да пренесам. За случајот со Кежаровски имам прашања, не сакам да коментирам за него, го почитуваме законодавството. Но, тоа создава впечаток дека токму тие процеси се дел од селективната правда – рече Ховит.

видео, ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.