Hipster камера која ќе ве воодушеви

Затоа што таа на лице место ги принта фотографиите. Да, добро слушнавте. Баш како што тоа некогаш одамна го правеле Полароидите.

ЛЕсна е, едноставна за употребаи доаѓа во пет бои – црна, бела, сина, розева и жочта. На горниот дел од камерата се принта снимената фотографија, со едноставен клик на копчето и тоа во интервалл од отприлка 10 секунди.

Но, постои и онаа лошата страна на приказната, а тоа е дека за само 20 фотографии морате да издвоите околу 15 долари, што и не е баш економично. Самата камера чини околу 95 долари.

Што се однесува на квалиетот на фотографиите, овде секако не важи “колку пари – толку музика”, бидејќи експертите се сложуваат дека за таа цена квалитетот на сликите е и повеќе од одличен.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.