Груевски-Мијалков не веруваат на најблиските сопартијци, прислушувани се дури и Јанкуловска и Ставревски

На новинарите им се презентира запис од прислушуван разговор меѓу Јанкуловска и Ставревски. Очигледно дека Груевски и Мијалков не им веруваат ниту на своите најблиски сопартијци што се одлучите да ги прислушуваат и нивните разговори. А зошто да им е грижа за останатото членство?

Претходно, беа презетирани разговори кои биле прислушувани на Заев со Шеќеринска, Заев и неговата ќерка, Заев и негови соработници и новинари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.