Голтнала кучешка тенија само за да ослабне

само за да изгуби неколку килограми од нејзината тежина. Докторот по укажувањето од страна на својот пациент, бил шокиран и зачуден, ја прашал својаата пациентка од каде ја набавила кучешката тенија, а пациентката признала и му кажала дека можело многу лесно да се набави на интернет.
Докторот по овој настан го известил и министерството за здраство.
Голтањето на овој вид на паразит е навистина ризично по здравјето на луѓето. Овој вид на паразит може да предизвика и други болести во цревата на човечкото тело.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.