(Видео) Новак Ѓоковиќ заигра за публиката

Во чекор со тактот на летниот музички хит ’Get lucky’ најдобриот светски тенисер го прослави својот триунф против Флоријан Маер.
Овој натпревар беше првиот натпревар после поразот во финалето на Вилбондон од Ендриј Мареј.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.