Ѓорѓи Јанков од Кавадарци пријавен дека е исчезнат

Семејството пријавило и полицијата веќе два дена интензивно трага по него. Ако некој од читателите на Мојот Град има било каква информација за Ѓорѓи Јанков, ги молиме веднаш да се јават во полиција или на бројот 071 522 – 406. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.