Рајан Гикс со две функции (играч и помошник тренер)

Триесет и деветгодишниот велшанец во март оваа година го продолжи својот договор на година дена и сега ќе ја извршува и улогата помошник во стручниот штаб на новиот тренер Дејвид Мојес.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.