(Видео) Џервињо го напушти Арсенал за да премине во Рома

“Среќен сум што сум во Рома. Сонував за овој момент“, изјави Џервињо за италијанските медиуми.
Џервињо за Рома потпиша тригодишен договор. За трансферот Рома на Арсенал ќе му исплати осум милиони евра.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.