“Фестивал на новиот германски филм“ пред кавадаречката публика

Што значи дека, вечерва Кавадарчани ќе можат да уживаат во содржините на германскиот филм “Претежно ведро“ од Марко Петри.
Ова е инаку деветиот по ред “Фестивал на новиот германски филм“.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.