Германецот Мајкл тежок 400 кг, со багер однесен во болница

Поради неговата голема тежина, пожарникарите морале со багер да направат дупка во куќата и со багер да го пренесат.
Мајкл Лебхбергер има околу 400 килограми. Благодарение на пожарникарите и багерот Мајкл сега е во добра здраствена состојба.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.