Гелевски: Македонија наликува на мафијашка држава во која нема поделба на власта

Рамадан Рамадани вели, “генерално гласачкото тело, како македонското така и албанското е длабоко поделено по сите шевови. Секоја мала политичка промена може да отцепе гласови…“

 

Целата видео-дебата после првиот круг од изборите, впечатоците и аргументитет може да ги погледате на следниот видео-клип.

Leave a Reply

Your email address will not be published.