Фудбалската сезона во Украина ќе започне вечерва

Тимот кој се наоѓа на брегот на Црното море ќе биде домаќин на овој натпревар. Расположението за посета на овој натпревар е преголемо, па сите места на стадионот ќе бидат исполнети и тоа 34 164 места.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.