Ужасен потег, неверојатна сцена се случи во Аргентина

Во еден момент од натпреварот влегува куче поради кое е прекинат натпреварот, а во тој момент играчот од Бела Виста, Жозе Хименес го фати кучето и проба да го фрли преку оградата на трибината.
Меѓутоа, не успеа во својата намера да го фрли кучето преку оградата и тоа се врати на теренот.
На ваквото понашање на играчот од Бела Виста, после ваквиот потег играчите и навивачите на Сан Јуан почнале да го напаѓаат Хименсе, поради неговиот потег.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.