Фотографии на Ванчо Џамбаски од студентскиот марш на 17.11.2014

За сите оние кои се прашуваат и не знаат, Ванчо Џамбаски е еден вистински “мадафака” од професионалец чии што фото ремек дела ќе остават голем печат на едни од најважните и најзначајни настани во (не)демократска Република Македонија, посебно во последниот период.

Ако една слика кажува илјада зборови тогаш од неговата збирка колекција слободно може да се пишува поезија.

Но, да не должиме многу. На следниот линк може да ги видите најзначајните моменти од вчерашниот студентски марш во Скопје каде студентите го кренаа својот глас против екстерното оценување. Исто така може да видите и некои други негови фото галерии.Уживајте.

Leave a Reply

Your email address will not be published.