(Фотогалерија): Граѓаните на Македонија со масовна поддршка за Томче Кежаровски

 

16139220188 73a1d0d092 z

3

4

5

6

7

8

На следниот линк може да ја погледате целата Фотогалеријата од протестот ЗА СЛОБОДА НА КЕЖАРОВСКИ!

https://www.flickr.com/photos/fosim/sets/72157649976369219/page2/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.