ФОТО: Куп сено, а празни шатори пред Собранието?

Кампот на контра-камперите кој контроверзно беше протолкуван во јавноста сега веќе не е ниту тоа. Ниту камп, ниту кампери. Само сено во еден од шаторите. Онака, убаво средено, во бали-пишува ПлусИнфо.

Сега останува да се прашаме зошто е сеното пред Собранието на Република Македонија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.