ФОТО: Вознемирувачка содржина, чуден начин на испраќање порака до јавноста!

„Славете го Св. Трифун, а не Валентајн“ – локална самоуправа Кавадарци – фотографијата со обесеното мече се појави на социјалните мрежи, а според коментарите, се работи за порака од локалната самоуправа да се празнува православниот, а не католичкиот празник. Ова, според коментарите, е фотографија од пред некоја година.

Фото и извор: РЕПУБЛИКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.