(ФОТО) “Големото Уво а богами и Око”, акција на влада на Република Македонија

Граѓански активисти во акција фатија на дело македонски “патриоти” кои се исратени од државните институции да следат и прислушуваат во раните а богами и во доцните вечерни часови. Пародијата е саморефлексија на реалноста.

 

golemo-uvo7

 

golemo-uvo6

 

golemo-uvo5

 

golemo-uvo4

 

golemo-uvo3

 

golemo-uvo2

 

golemo-uvo1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.