(Фото) Фотографии на Џамбаски од синоќешниот протест пред владата

 

Будното око на фотографот Ванчо Џамбаски уште еднаш по којзнае којпат преку фотографија ни ја доловува атмосферата на уште еден нов протест на незадоволството на граѓаните од актуелната власт. Целата галерија може да ја видите овде.Created with flickr slideshow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.