ФОТО: „ФалаТиНикола“ – порака до Груевски од младите кои заминуваат од Македонија

Во пораките тој ги искористил и хаштаговите #Заминуваме и #ФалаТиНикола, кој посебно беше актуелен на социјалните мрежи минатиот период.

Михаилоски ја направил фотографијата пред заминување за САД.

Leave a Reply

Your email address will not be published.