(Фото) “Баграта” од ДПМНЕ го “буцка” народот во граѓанска војна???

Опозицијата се уште не го открива сценариото за протестот што планира да го организира на 17. овој месец пред зградата на Владата, но веќе се спомнува можноста за организирање и на контрапротест. Според неофицијалните информации, партиски структури на владеачката партија го мобилизираат членството низ градовите ширум земјава, кое би требало да излезе на протест контра оној што го организира опозицискиот фронт.

Премиерот е со симнати панталони. Засрамен пред сопствениот народ. Избезумен, дезориентиран и несвесно ги турка своите партиски полтрони да бидат топовско месо да ја бранат неговата нечест.

dpmne poraka

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.