ФОТО: Ајфеловата кула осветлена во розово за подигнување на свеста за ракот на дојка

Ајфеловата кула вчера беше осветлена во розово по повод кампањата „Розов Октомври“.

Новото руво на најпрепознатливата туристичка атракција беше претставено само два дена пред почетокот на октомври, месецот посветен на подигнување на свеста за рак на дојка и собирање на средства за борбата против оваа болест.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” special_effect=”” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”2″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.