Филм: “The Imposter”

Неговото семејство е одушевено што се враќа дома. Но, не е се како што изгледа. Момчето изгледа слично како и претходно, но има чуден акцент. Зошто делува поинаку ?! И зошто семејстовото ги игнорира овие детали? Дури откако детективот почнува да поставува прашања, ова чудна приказна добива уште почуден заплет.

Режија: Bart Layton

Главни улоги: Frederic Bourdin, Carey Gibson, Beverly Dollarhide, Charlie Parker, Nancy Fisher и Bruce Perry

Година: 2012

Траење: 98 мин

Жанр: Трилер, мистерија

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.