Филм: Mr.Brooks

Господин Брукс наизглед е вистински фамилијарен човек и почитуван бизнисмен. Но и тој самиот е свесен за својата маана, тој е зависник од убивање. Борејќи се со себе пробува да се контролира но неговиот alter ego – Маршал кој ја превзема контролата, нема никаква намера да престане да убива.

Режија: Bruce A. Evans

Главни улоги: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt

Траење: 120 мин

Жанр: Драма, мистерија

Година: 2007

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.