Филм: “Identity Thief”

Кога ќе му го украдат идентитетот, тој ќе свати колку може да полуди додека пробува да го врати своето чесно име. Неограничениот фонд и овозможува на Дијана да ужива во предргарието на Мајами каде ќе купи се што 

е види. Но ќе направи една мала грешка: на акртичката која ја користи за да ги финансира своите хирови пишува “Sandi Bigelou Paterson” и припаѓа на еден бизнисмен кој живее на спротивната страна во Америка.

Режија: Seth Gordon

Главни улоги: Jason Bateman, Genesis Rodriguez, John Cho, Melissa McCarthy, Amanda Peet

Жанр: Комедија

Tраење: 110 мин

Година: 2013

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.