Филм: All Good Things

Богатиот наследник на истакнатиот магнат за недвижности е вовлечен во истрага за убиство во овој филм кој е инспириран од вистинскиот случај на Роберт Дурст, кој бил осомничен за убиство на својата жена Кејти откако во 1982 година исчезнала без трага. 

Откако татко му го предупредил дека обичната девојка која ја сака никогаш нема да биде прифатена во високото друштво, младиот наследник се жени со неа.

Режија: Andrew Jarecki

Главни улоги: Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Lily Rabe, Philip Baker Hall, Jeffrey Dean Morgan

Траење: 100 мин

Жанр: Трилер, драма, мистерија

Година: 2010

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.